Тражимо одговоре од полиције, ко је обећао злоупотребу службеног положаја?

18.03.2021. – Председник Синдиката Слога Град Ужице Глишо Видовић упутио допис начелнику Полицијске управе ужице Саши Мисаиловићу и затражио одговоре на наводе да полиција неће контролисати и кажњавати возила ЈКП „Дубоко“ Ужице.Од начелника Мисаиловића је затражено да као начелник наложи мере и радње којима ће се утврдити истинитост тврдњи кординатора возног парка ЈКП „Водовод“ Балабан Михајла.

Подсећамо Балабан је у својству координатора путем телефона послао поруку да се састао са руководиоцем у полицији који му је обећао да возачи и моторна возила ЈКП „Дубоко“ Ужице“ неће бити контролисана од стране саобраћајне полиције, да полицију неће занимати колико је возач возио, да тахнографи неће бити контролисани и да је договорено да полиција возаче неће ни у једној општини заустављати и контролисати.

Верујући да ће начелник Саша Мисаиловић као искусни професионалац предузети конкретне кораке по овом питању, утврдити истинитост Балабанове тврдње и  о томе благовремено обавестити наш синдикат.

О овој теми писали смо раније на ОВОМ линку: Инспекција рада открила неправилности у ЈКП „Дубоко“

Author: Urednik

1 thought on “Тражимо одговоре од полиције, ко је обећао злоупотребу службеног положаја?

Comments are closed.