Састанак са власником Аерофрути ДОО

04.02.2021. – Представници Синдиката Слога Глишо Видовић и Давид Љубичић одржали су састанак са директором и власником фирме Аерофрути доо Мирком Мандићем у циљу решавања проблема који се тичу запослених у поменутој фирми.

Након исцрпних разговора договорено је да се без уплитања надлежних институција које покривају област рада крене у решавању насталих проблема. Једно од многих питања је било и обрачун зарада запослених. Директору Мандићу је указано да обрачун зарада не садржи елементе који закон прописује и да мањкавости што хитније треба исправити. Предлози и савети представника синдиката су прихваћени и запослени су у заради за месец јануар имали исказан рад на државне празнике, прековремени рад, регрес и топли оброк.

Такав вид обрачунавања је изазвао задовољство као код запослених тако и код представника синдиката.Остаје да у наредном периоду решавамо и остала питања са господиним Мандићем који је показао висок ниво разумевања и сарадње у постизању што бољег социјално економског положаја запослених.

Author: slogauzice

Оставите одговор