Колике су накнаде за чланове Надзорног одбора ЈКП БИОКТОШ?

05.03.2021.- У табеларном приказу објављујемо накнаду коју примају чланови Надзорног одбора овог јавног комуналног предузећа. У овом периоду се бирају нови чланови и не чуди чињеница да би исти желели да задрже позиције у овом органу.

Није мала ствар бити члан Надзорног одбора и поред зараде примати близу 15.000 динара накнаде док 105 колега у предузећу прима минималну зараду.

Овај пут члан Надзорног одбора кога предлажу запослени преко репрезентативних синдиката није добио подршку па је изгубио место и са тим близу 15.000,00 накнаде. Радници су својим ставом јасно дали до знања да није заступао интересе радника и да је као представник и као колега изгубио поверење.

Међутим тај бивши члан Надзорног одбора је шеф једне радне јединице у ЈКП Биоктош, незадовољан ставом синдиката, кренуо је да прогања чланове синдиката сматрајући да су они криви за његов статус.

Синдикат Слога помно прати његово понашање, прикупља информације и доказе у циљу покретања поступка да би се стало на пут таквом понашању.

Author: Urednik

Оставите одговор