СЛОГА РЕПРЕЗЕНТАТИВНА И У ИМПОЛ СЕВАЛ А.Д. СЕВОЈНО

08.02.2024. године – Наша породица репрезентативних синдиката  је све већа. Синдикат Слога Импол Севал је постао репрезентативан.

Решењем бр. ГД-71 од 02.02.2024. године које је потписао директор предузећа Нинко Тешић утврђена је репрезентативност нашем синдикату.

Чланове од сада репрезентативног синдиката Слога Импол Севал представљаће Марко Радојичић.

Марко Радојичић је рођен у Ужицу (Стапари) 14.04.1990. године. Одрастао на селу у радничкој породици.Основну школу завршио у Стапарима. Уписао и завршио средњу Техничку школу (Радоје Марић) у Ужицу, смер електротехничар рачунара. Тренутно редован студент права. Радну каријеру започео у Синтер а.д., наставио у ЈКП Водовод, од 2013. године запослен у Импол Севал а.д. Ваљаоница алуминијума на радном месту електричар на одржавању.  Са супругом живи у Стапарима где се из хобија бави пољопривредом на породичном имању. Поред тога, председник је МЗ Стапари. Неуморни борац за радничка и грађанска права. Оснивач Синдиката Слога Импол Севал, активиста и члан Главног одбора синиката Слога град Ужице.

За све даље информације запослени и чланови синдиката могу контактирати Марка Радојичића на број телефона 060/660-999-1.

Такође, желимо им успешну борбу на побољшању материјално-социјалног статуса свих запослених у Импол Севал Ваљаоница алуминијума а.д. Севојно, као и добру сарадњу са руководством фирме и другим репрезентативним синдикатом.

Позивамо и остале запослене да дају допринос у нашем залагању и борби у остваривању што бољег радно-правног статуса, тиме што ће постати део наше организације.

 

СИНДИКАТ СЛОГА – НАМА СЕ ВЕРУЈЕ

 

Author: slogauzice