20.000,00 РСД УПЛАТИО ВЛАДИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ДА ИЗБЕГНЕ КРИВИЧНИ ПОСТУПАК

12.10.2023. – На основу поднетог захтева за приступ информацијама од јавног значаја од стране Главног јавног тужиоца Марка Димитријевића нам је достављна додатна документација која се односи на градског већника и активисте Српске напредне странке Владимира Синђелића и одбачаја кривичне пријаве због неовлашћеног коришћења струје.

Достављено нам је решење о одбацивању кривичне пријаве која је поднета због кривичног дела самовлашће, јер је осумњичени испунио обавезу утврђену наредбом тужилаштва.

Владимир Синђелић се показао хуманитарцем јер је по наредби тужилаштва а да би избегао кривично гоњење уплатио у хуманитарне сврхе новчани износ од 20.000,00 РСД на адресу Владе Републике Србије.

Слога је дошла у посед документа који указује да је градски већник Владимир Синђелић уплатио Електродистрибуцији Ужице новац у износу од 679.089,68 РСД колико је износио рачун за незаконито коришћрње струје.

Дакле поштени грађанин Ужица, градски већник и активиста Српске напредне странке, Владимир Синђелић је измирио своје обавезе према Електродистрибуцији Ужице уплатом 679.089,68 РСД а и хуманитарац јер да би поспешио рад Владе Републике Србије на њен рачун уплатио 20.000,00 РСД.

СЛОГА – ЈЕР НАМА СЕ ВЕРУЈЕ

Author: slogauzice