Због изборне крађе газе и преко мртвих

07.10.2023. – На изборима у Србији је могуће да ,,мртви гласају а живи ћуте“ а своју тврдњу утемељујемо на томе да многи живи неће да излазе на изборе и ћуте јер како кажу немају за кога да гласају док на бирачким списковима вољом општинских челника можемо наћи лица која су одавно умрла и налазе се у рајском насељу.

У свом настојању да повећају проценат бирачког тела надлежни у градској управи не воде рачуна да ће тиме повредити најближе чланове породице који су своје најмилије испартили на онај свет.

Нашем удружењу се за помоћ обратила Милица Драгичевић, мајка детета које је изгубила давне 2005. године, 23 дана након рођења.

Милица Драгичевић је на своју кућну адресу добила Решење Градске управе Ужице којим се њен давно преминули син Виктор Драгичевић уписује у Јединствени бирачки списак под редним бројем 94516582.

Можете замислити душевно стање мајке која прочита да јој дете има 18 година и да ће изаћи на гласање на предстојећом изборима. У лошем психичком стању Милица се обратила лекару Службе хитне медицинске помоћи, а затим и Одељењу психијатрије Опште болнице у Ужицу, за пружање лекарске помоћи, јер је доживела нервни шок захваљујући градским властима.

Напомињемо да је градска власт имала увид да је Виктор Драгичевић преминуо 07.10.2005. године што потврђује и извод из матичне књиге рођених, где јасно стоји напомена на дну документа.

Правни тим Слоге ће наредних дана размотрити покретање поступка против одговорних лица због наношења нематеријалне штете и душевних болова Милици Драгичевић.

 

Author: slogauzice